Klassikaal studeren

VMO-Leervormen-Klassikaal studeren
VMO-Leervormen-Online studeren
VMO-Leervormen-Incompany studeren

Heb je graag een extra stok achter de deur en wil je medestudenten en docenten ontmoeten in de klas? De klassikale cursussen van Veringmeier Opleidingen zijn dankzij het vaste studieritme en de online ondersteuning prima te combineren met een drukke baan en bereiden je gericht voor op de praktijk.

Leervormen-klassikaal studeren-vierkant

  • Speciaal voor werkenden

  • Docenten uit de praktijk

  • Locaties door het hele land

Samen met anderen gericht studeren

Wij bieden klassikale cursussen aan in kleine groepen bij jou in de buurt. Tijdens deze cursussen krijg je de gelegenheid om met medestudenten te discussiëren over de lesstof en samen aan de slag te gaan tijdens groepsopdrachten. Door onze persoonlijke aanpak is er hierbij ruimte voor inbreng vanuit en toetsing aan je eigen werkpraktijk.

Wij bieden je in elke cursus een gerichte training van competenties, boeiende presentaties en (business)cases. Onze lesstof is hierbij doelgericht voor studenten met werkervaring.

Docenten uit de praktijk

De klassikale bijeenkomsten worden verzorgd door een vakspecialist die de kennis uitstekend weet over te dragen. Iedere student wordt uitgedaagd het beste uit zichzelf te halen, krijgt persoonlijk feedback op opdrachten en kan via internet altijd vragen stellen aan de docent.

“Persoonlijke aandacht zorgt voor gemotiveerde studenten”

Peter Veringmeier
Verkeerskundig docent

Vast studieritme

Als je een meerdaagse cursus of een leergang volgt dan kom je eens in de 1 tot 3 weken bij elkaar. Met dit vaste studieritme is er ruimte om de lesstof te laten bezinken en te toetsen in je eigen praktijk. Ook krijg je voldoende tijd om de opdrachten thuis te maken en digitaal in te leveren.

Via e-mail kan je opdrachten en evaluaties insturen en vragen stellen gedurende 7 dagen per week.

Intensieve begeleiding

Via het persoonlijke e-mailadres en telefoonnummer van de docent kan je ook buiten de bijeenkomsten eenvoudig vragen stellen. Dit is dezelfde docent die ook de klassikale bijeenkomsten verzorgt en dus weet wie je bent en met welke onderwerpen uit de studie je bezig bent.

Daarnaast kun je desgewenst eenvoudig contact leggen met je medestudenten door het uitwisselen van je persoonlijke gegevens.

Hoe wil jij klassikaal studeren?

Veringmeier Opleidingen verzorgt klassikale cursussen op elk niveau. Van volledige leergangen tot korte, beroepsgerichte cursussen. Wij bieden je drie manieren om klassikaal een cursus te volgen.

Op locatie studeren

Wil je medestudenten en docenten ontmoeten in de klas?

Wij bieden twee keer per jaar klassikale cursussen aan in kleine groepen bij jou in de buurt. Als je individueel aan een cursus wilt deelnemen meld je jezelf aan voor een cursus op een door ons vastgestelde locatie en datum.

Tijdens de cursus krijg je de gelegenheid om met medestudenten te discussiëren over de lesstof en samen aan de slag te gaan tijdens groepsopdrachten. Door onze persoonlijke aanpak is er hierbij ruimte voor inbreng vanuit en toetsing aan je eigen werkpraktijk.
 

Leervormen-online-studeren

Online studeren

Leren is belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen. Wij bieden daarom de mogelijkheid om een aantal klassikale cursussen online te volgen. Op deze manier waarborgen we dat je vanuit huis of werklocatie actuele vakkennis kan opdoen over toepassen van verkeersmaatregelen in de praktijk.

Als je individueel aan een online cursus wilt deelnemen meld je jezelf aan voor een cursus op een door ons vastgestelde datum.

incompany-cursus

Incompany studeren

Bij veel organisaties bestaat de behoefte om een groep medewerkers nieuwe kennis, een nieuwe werkwijze of nieuwe inzichten bij te brengen. Met een incompany cursus of training kan je dit op een efficiëntie en effectieve wijze bereiken.

Wij verzorgen graag een cursus op maat binnen jouw organisatie. Samen kijken we wat bij jullie ambitie en mogelijkheden past. We bepalen in overleg de inhoud, locatie en cursusdatum.

Meer informatie aanvragen

Bij Veringmeier Opleidingen is veel mogelijk. Wil je een cursus voor een halve dag of een hele dag? Ben jij geïnteresseerd in een incompany cursus of heb je vragen? Neem gerust contact met ons op.

Wil je een studieadvies die past bij jouw functie en organisatie, vul dan het informatieformulier in. Ook kun je een gratis studieadviesgesprek aanvragen op een dag en tijdstip naar keuze. Bij een bezoek bij jou op locatie laten we ook graag het lesmateriaal zien waarmee wij werken.

Je krijgt altijd een persoonlijk advies van onze deskundige opleidingsadviseur!

© Veringmeier Opleidingen V.O.F.