Persoonlijke begeleiding

VMO-Leervormen-Persoonlijke begeleiding
VMO-Leervormen-Persoonlijke begeleiding-TO2
VMO-Leervormen-Persoonlijke begeleiding-TO3

Ons coachingstraject is opgezet om je effectief te helpen aan kennis en vaardigheden waaraan je nu behoefte hebt. We begeleiden je in jouw dagelijkse praktijk op een locatie naar keuze en zorgen via training en begeleiding voor de gewenste kennis en competenties.

Een ideale manier om praktijkgericht en actueel vaardigheden te leren zodat je klaar bent voor het echte werk!

persoonlijke begeleiding-vierkant

  • Speciaal voor werkenden

  • Persoonlijk en resultaat gericht

  • Begeleiding in de praktijk tijdens jouw werk

Persoonlijke coaching

In de dagelijkse praktijk merk je soms dat je ‘iets’ tekort komt. Heb je weleens een gevoel van ‘hoe zat dat ook al weer’? Of belandt je weleens in situaties waarin je niet precies weet hoe je het aan moet pakken of moet reageren?

Soms loop je in je werk tegen ontwikkelingen, vragen of problemen aan, die een nieuwe rol, aanpak of oplossing vragen en waarvoor nieuwe competenties nodig zijn. Ook voor belangrijke transformaties volstaat een enkele cursus vaak niet. In zo’n geval kan het zinvol zijn als je persoonlijk wordt begeleid bij je werk en de keuzes waarvoor je wordt gesteld.

Ons coachingstraject is opgezet om je op maat te helpen aan kennis en vaardigheden waaraan nu behoefte is. Wij trainen je in de gewenste kennis en competenties op een locatie naar keuze. Via een individuele coaching op jouw werk zorgen we er samen voor dat jouw doelen worden bereikt.

Jouw praktijk staat centraal

Tijdens onze trainingen staat jouw praktijk altijd centraal. Vanuit een theoretisch vertrekpunt wordt direct de vertaling gemaakt naar de praktijk, waarbij situaties die jezelf inbrengt de leidraad vormen. Je leert bestaande problematiek door een nieuwe bril te bekijken en krijgt vaardigheden aangereikt die je direct in je eigen praktijk kan toepassen. Je merkt direct het resultaat in de praktijk!

Intensieve begeleiding

Na het volgen van een cursus bestaat bij opdrachtgevers vaak de behoefte om in hun eigen praktijk te kunnen terugvallen op ondersteuning vanuit de docenten.

Veringmeier Opleidingen gaat dan een stap verder, door maatwerk te bieden, toegesneden op de eigen bedrijfspraktijk en werksituatie. Wij bieden individuele begeleiding bij jou op locatie, op ons kantoor in Waddinxveen of telefonisch.

Onze coaches doen er alles aan om jou te helpen jouw kennis en ervaring maximaal te laten groeien. Daarbij staat het stellen van de juiste vragen door de coach voorop, zodat de gecoachte cursist zich verder ontwikkelt om met een nieuwe bril naar de eigen werkelijkheid te kijken en om nieuwe kansen te zien binnen zijn eigen vakdiscipline.

“Als ik jou blij kan maken met mijn expertise, jou ondersteun en verder help in je ontwikkeling,
dan creëren we samen op maximale en unieke wijze een verkeerskundig veiligere wereld.”

Peter Veringmeier
Verkeerskundig coach

Maatwerk cursussen

Veringmeier Opleidingen biedt een breed scala aan standaardcursussen die regelmatig door heel Nederland worden verzorgd.

Het volledige aanbod kan echter ook op maat en op een locatie naar keuze worden aangeboden. Op basis van een zorgvuldige analyse van de vraagstelling en een uitgebreide intake met deelnemers zijn wij in staat om zeer effectief te trainen en op te leiden. Daarbij wordt ons cursusprogramma volledig aangepast aan de behoefte van jouw organisatie. Dat zorgt ervoor dat de onderwerpen die je specifiek interesseren tijdens de cursus aan bod komen.

Hierbij putten we uit ons verkeerskundig brede en bewezen aanbod aan cursussen. Onze persoonlijke aandacht met gerichte focus bespaart je tijd. Je kan efficiënt jezelf of jouw team ontwikkelen. Deze aanpak wordt als bijzonder effectief getypeerd en levert duurzaam rendement op. Je zult onze werkwijze als prettig en uiterst professioneel ervaren.

Je kan ons individueel of voor een hele afdeling inschakelen. Samen bepalen we de exacte inhoud en zorgen we voor de meest geschikte docent. En dat werkt!

“Evalueer het verleden, verander het heden en geniet van de vruchten.”

Ron Reijnders
Coach contractvorming en aanbesteding

Referenties

gemeente-helmond

Peter Veringmeier is iemand die alle ins- en outs met betrekking tot verkeersmaatregelen kent en is altijd genegen om je buiten de gevolgde cursus verder te helpen met vraagstukken.

16 juni 2017
Rob-Berkers

Rob Berkers
Opsteller en toezichthouder tijdelijke verkeersmaatregelplannen

provincie_Noord-Holland

Ik heb Peter leren kennen als een zeer gedreven man met grote kennis op het gebied van Tijdelijke Verkeersmaatregelen. Elke keer als ik met CROW-gerelateerde vraag kom krijg ik daarop een goed antwoord met ruime onderbouwing van wetsartikelen en hoofdstukken uit publicaties van CROW 96a/b.

19 februari 2016
Tom van Emmerik 2023

Tom van Emmerik
Verkeerscoördinator Amstelland en Meerlanden

Peter heb ik vanaf september 2002 leren kennen als ‘externe consultant en interim beheerder verkeersmaatregelen’ voor de afdeling Straatmeubilair-Wijkbeheer, waarvan ik manager was. Peter begeleidde het team dat tijdelijke verkeersmaatregelen in Schiedam verzorgde, w.o. voor evenementen. Hij leidde het team ook op t.a.v. actuele wet- en regelgeving. Tevens ondersteunde hij bij de realisatie van parkeerbebording, voor de invoering van betaald parkeren. Peter is iemand met hart voor zijn vak, hij is praktisch en wil het beste van zijn kennis en inzichten overbrengen.

Ik vond het prettig een dergelijk vakinhoudelijk expert als hem tot juli 2003 als ondersteuner te hebben, en te weten dat de afdelingsmedewerkers iets kregen om de punt op de ‘i’ te zetten voor veilig werken in het openbaar gebied.

23 november 2003
Andre Bruijn 2023

André Bruijn
voormalig afdelingsmanager

Meer informatie aanvragen

Bij Veringmeier Opleidingen is veel mogelijk. Wil je een cursus voor een halve dag of een hele dag? Ben jij geïnteresseerd in een incompany cursus of heb je vragen? Neem gerust contact met ons op.

Wil je een studieadvies die past bij jouw functie en organisatie, vul dan het informatieformulier in. Ook kun je een gratis studieadviesgesprek aanvragen op een dag en tijdstip naar keuze. Bij een bezoek bij jou op locatie laten we ook graag het lesmateriaal zien waarmee wij werken.

Je krijgt altijd een persoonlijk advies van onze deskundige opleidingsadviseur!

© Veringmeier Opleidingen V.O.F.