Ondersteuning

Praktijkgericht en actueel kennis overbrengen over verkeersmaatregelen, dat is waar Veringmeier Opleidingen voor staat. En daar willen we  jou graag bij helpen. We helpen je de juiste studie te vinden met een persoonlijk studieadvies. Heb je hier nog vragen over kijk dan even op onze speciale pagina met veel gestelde vragen. Heb je de studie van jouw keuze gevonden, dan ondersteunen wij je met een elektronische leeromgeving en diverse leermiddelen.

Studieadvies

Veringmeier Opleidingen biedt een volledig studieprogramma voor iedereen die verkeersmaatregelen laat toepassen, voorbereidt, toepast of inspecteert.

Welke cursussen zijn er? Wat leer je er? Waar worden ze gegeven? Wanneer kan je ze volgen? Wat kosten ze?
Wij helpen je graag de studie te vinden die bij jou past. Vind een voor jou geschikte studie door gebruik te maken van het filtersysteem.

Ondersteuning-leermiddelen

Leermiddelen

Ten behoeve van tijdelijke verkeersmaatregelen hebben wij enkele leermiddelen ontwikkeld, die je naast je studie ook kan inzetten als hulpmiddel tijdens de werkvoorbereiding, uitvoering en directievoering.

Een groeiend aantal opdrachtgevers maakt gebruik van deze middelen, die eenvoudig toepasbaar zijn in de dagelijkse praktijk.

Veel gestelde vragen

Je mag ons altijd bellen of mailen met een vraag. Maar de antwoorden op veel gestelde vragen hebben wij netjes op een rij gezet. Voor eventueel niet in de lijst voorkomende vragen kan je contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Met onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de nieuwste wetgeving en publicaties, kritische blogs en ons uitgebreide cursusprogramma. Ook maken we melding van nieuwe cursussen, de ervaringen van deelnemers en de actuele planning van cursusdata en locaties. Je ontvangt ongeveer tien keer per jaar onze nieuwsbrief in je mailbox.

Vraag een studieadvies op maat

Bij Veringmeier Opleidingen is veel mogelijk. Wil je een cursus voor een halve dag of een hele dag? Ben jij geïnteresseerd in een incompany cursus of heb je vragen? Neem gerust contact met ons op.

Wil je een studieadvies die past bij jouw functie en organisatie, vul dan het informatieformulier in. Ook kun je een gratis studieadviesgesprek aanvragen op een dag en tijdstip naar keuze. Bij een bezoek bij jou op locatie laten we ook graag het lesmateriaal zien waarmee wij werken.

Je krijgt altijd een persoonlijk advies van onze deskundige opleidingsadviseur!

  • Digitaal advies

    Vul hier het informatieformulier in en je krijgt een persoonlijk studieadvies.

  • Telefonisch advies

    Voor vragen kan je ons ook bellen

    0182 640 635

© Veringmeier Opleidingen V.O.F.