Profiel

Veringmeier Opleidingen is een onafhankelijke opleider met een heldere visie op het gebied van permanente en tijdelijke verkeersmaatregelen. Wij verzorgen complete leergangen, maar ook losse cursussen en coachingstrajecten, binnen middelgrote en grote organisaties bij publieke opdrachtgevers, opdrachtnemers, de industrie en ingenieursbureaus.

Missie

Wij willen het toepassen van verkeersmaatregelen makkelijker maken

Dit doen wij door het overdragen van kennis via ons uitgebreide cursusprogramma en elektronische leeromgeving. Ook de voor onze cursussen ontwikkelde stappenplannen, aangepaste handboeken en instructieboekjes dragen bij aan acceptatie en een effectieve toepassing van verkeersmaatregelen.


Visie

Praktijkgericht en actueel kennis overbrengen over verkeersmaatregelen

Dat is waar wij voor staan. Met onze leergangen en cursussen willen we toonaangevend zijn in Nederland, met een gedegen, praktisch en actueel leerprogramma, een hoog slagingspercentage en tevreden cursisten.

Direct toepasbaar staat elke cursist weer stevig in zijn schoenen. En daarmee maak jij het verschil!


Strategie

Veringmeier Opleiding is een praktijkopleider voor iedereen met werkervaring. Onze unieke praktijkgerichte aanpak sluit precies aan bij mensen met een drukke baan. Ook zijn onze programma’s uitstekend geschikt voor mensen die tijdelijk geen baan hebben en die een leergang of cursus willen volgen om de baan van hun dromen te bemachtigen.

Jaarlijks vergroten we de kennis, vaardigheden en competenties van werknemers bij overheden en bedrijven. Of je nu werkt bij een wegbeheerder, opdrachtgever of opdrachtnemer, onze aanpak is sterk gericht op de praktijk en biedt een hoge mate van flexibiliteit. Wij bieden je meerdere startmomenten en verschillende studievormen op een cursuslocatie bij jou in de buurt of bij jou in de praktijk.

Jij staat als cursist te allen tijde centraal. Voor ons is het de ultieme uitdaging om (op maat gemaakte) oplossingen te bieden bij het opstellen en geven van cursussen. Hierbij spelen wij in op de nieuwste ontwikkelingen.

Wij zijn niet tevreden met gemiddelde resultaten van de deelnemers aan ons studieprogramma. Veringmeier Opleidingen wil het maximale uit jouw mogelijkheden halen en hierbij is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht.

Wij stellen ook zeer hoge eisen aan onszelf en willen beter presteren dan gemiddeld. Onze gedreven en kwalitatieve aanpak zorgt voor een aanhoudende, sterke groei met hoge tevredenheidscores.

  • Wij staan voor erkende kwaliteit

  • Veel ruimte voor persoonlijke aandacht

  • Actueel en praktijkgericht

  • Praktisch en actueel in verkeersmaatregelen

  • Onze locatie

    Klik op het pictogram hiernaast of de link hierboven om de locatie van Veringmeier Opleidingen te openen in Google Maps.