Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen

Hieronder vind je een lijst met veel gestelde vragen. Voor eventueel niet in de lijst voorkomende vragen kan je contact met ons opnemen.

Dat hangt af van je vooropleiding en doelstellingen. Graag voorzien wij je van een persoonlijk studieadvies. Onze deskundige adviseurs zijn op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur bereikbaar op telefoonnummer 0182 640 635. Bel ons! Je kunt ons ook een e-mail sturen.

Veringmeier Opleidingen biedt diverse leergangen aan. Een leergang bestaat uit een serie cursussen, die samen een geheel vormen. Lees meer over onze leergangen.

Dat is afhankelijk van de gekozen leervorm.

Je kan je voor een klassikaal via open inschrijving te volgen cursus en een online thuis te volgen cursus uitsluitend via deze website inschrijven. Ga naar de cursus van jouw keuze en schrijf je in via het inschrijfformulier. Let op dat je alle gegevens goed invult!

Als je klassikaal een incompany cursus bij jou op locatie wilt volgen of een persoonlijke begeleidings- en coachingstraject wilt aangaan doen wij je een aanbieding op basis van de specifieke wensen. Via een schriftelijke opdracht wordt je inschrijving dan bevestigd.

Ja, standaard ontvangt elke deelnemer altijd een bevestiging van de inschrijving met de specifieke gegevens van de cursussen, de locaties, data en tijden.

Een cursus via open inschrijving gaat door als minimaal 6 mensen zich voor een cursus hebben aangemeld.

Bij aanmelding word je op een inschrijvingslijst geplaatst. Zodra er voldoende deelnemers zijn, ontvang je een kennisgeving van de datum en locatie voor jouw studiekeuze.

Als er onvoldoende aanmeldingen zijn voor een geplande datum en locatie, dan word je hiervoor persoonlijk benaderd. We kijken dan of er met de beschikbare aanmeldingen toch een cursus kan worden gegeven. Vaak kunnen we in onderling overleg de cursuskosten drukken doordat één van de deelnemers een locatie ter beschikking stelt. Hierbij kiezen we de nieuwe cursuslocatie op basis van de gemiddelde reistijd van alle aangemelde personen. Vervolgens prikken we gezamenlijk een nieuwe datum voor het volgen van de cursus.

Veringmeier Opleidingen verzorgt al het benodigde studiemateriaal. Dit bestaat standaard uit een studiemap en een pen.

Bij diverse cursussen bieden wij speciaal door ons ontwikkelde leermiddelen aan. Bij de cursus staat vermeld of de aanschaf hiervan vrijblijvend of verplicht is.

Veringmeier Opleidingen verzorgt al het benodigde studiemateriaal. Het studiemateriaal wordt per module samengesteld en kan bestaan uit een studiemap en/of speciaal door ons ontwikkelde leermiddelen.

Als je op locatie een cursus volgt ontvang je het benodigde studiemateriaal aan het begin van de bijeenkomst. Aanvullend materiaal wordt door de docent tijdens de cursus uitgereikt.

Als je online een cursus volgt wordt het studiemateriaal enkele dagen voor aanvang van de cursus naar je thuisadres gestuurd.

Wanneer je een cursus gaat volgen, kun je met vragen terecht bij de docenten. De soort begeleiding is afhankelijk van de studie die je volgt en specifiek aangepast op de inhoud van de cursus. De communicatie tussen jou en jouw docent verloopt heel eenvoudig en snel via deelname aan de cursusdagen, onze online leeromgeving of door middel van het stellen van een vraag en het insturen van huiswerk via e-mail.

Niet elke cursus bevat huiswerk. Als dit wel het geval is dan ben je niet verplicht om het huiswerk te maken en in te leveren. Als je na afloop van de studie een certificaat wilt ontvangen dien je wel het huiswerk te maken en in te leveren.

Dat is afhankelijk van de cursus. Bij iedere cursus staat aangegeven of je een certificaat of bewijs van deelname krijgt. Een certificaat kan je alleen behalen na het met goed gevolg inleveren van huiswerk en/of het afleggen van een toets. Voor die toets moet je dan minimaal een 5,5 als eindcijfer scoren. Als je voor alle cursussen uit een leergang geslaagd bent, dan ontvang je een leergang-certificaat.

Zodra het verschuldigde bedrag van de rekening is voldaan worden de certificaten naar de opdrachtgever gestuurd.

Betaal jijzelf je cursus of studie? Dan kom je ook bij de cursussen van Veringmeier Opleidingen in aanmerking voor belastingaftrek.  Je leest meer over de voorwaarden op de website van de Belastingdienst. Je leest daar ook welke kosten in aanmerking komen voor aftrek.

Hieronder vind je onze bedrijfsgegevens:

  • KvK-nummer:   HR Rotterdam 29047738
  • BTW-nummer: NL806247745B01
  • IBAN-nummer: NL47 ABNA 0464 6212 75

Stel dan je vraag via het helpdesk-formulier. Om je vraag snel en efficiënt te kunnen beantwoorden, vragen wij je dit formulier zo volledig mogelijk in te vullen. Een van onze adviseurs neemt dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Je kunt met inhoudelijke vragen ook bellen met onze helpdesk. Dat kan op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur op telefoonnummer 0182 640 635.

© Veringmeier Opleidingen V.O.F.